Vandriessche Dieter

provinciaal kampioen w-vl elite z/c 2011

Jij maakt het verschil tussen net verliezen of net winnen.
 
 
 
 

Tim Merlier

U23 bij Sunweb-Revor

"Sinds ik me laat uitmeten bij Filip zijn de prestaties er zeker op vooruit gegaan.”

 

Peter Farrazijn

Ex-profwielrenner

“Vroeger was ik op mijn fiets gesmeten, maar dankzij Filip's fietsadvies zit ik nu op mijn fiets"

 

Brecht Dhaene

U23 bij VL Technics – Abutriek Cycling Team

Filip weet steeds een gezond midden te houden tussen theorie en kennis enerzijds en een pak ervaring anderzijds, zo slaagt hij erin om op een perfectionistische wijze het maximale rendement te uit je lichaam te halen."

 

Bart De Clercq

Beroepsrenner bij Omega Pharma - Lotto

"Toen ik in 2008 startte met koersen, had ik me aanvankelijk "op het gevoel" op mijn fietsje gegooid. Omdat ik besefte dat een goeie fietspositie kon resulteren in nog efficiënter (dus sneller) fietsen, besloot ik mijn positie eens door iemand met verstand van zaken te laten analyseren. Na wat opzoekwerk en horen van positieve reacties, kwam ik bij Filip terecht...

En ik moet zeggen dat ik me dit nog geen seconde beklaagd heb! Reeds het 1e contact was heel gemoedelijk. De passie voor zijn werk (uit de hand gelopen hobby) druipt ervan af als hij aan het meten, bijstellen, ... is.

Filip neemt ook ruimschoots de tijd voor een heel grondige analyse en desnoods 100x heraanpassen tot hij vindt dat je als gegoten op de fiets zit.

Het gevoel op de fiets na mijn 1e afstelling was meteen heel goed. Hierna werd ik ook bij overschakeling naar nieuwe schoenen of andere fietskader steeds perfect geholpen om de fietsbeweging en -positie exact gelijk te krijgen.

Via mijn wielerploegen kon ik me de afgelopen jaren ook in andere fietspositioneringscentra laten opmeten. Ik ging dan ook een 2-tal keer in op dit aanbod. 2 Keer werden ook lichte aanpassingen voorgesteld, maar na even uitproberen viel ik toch steeds terug op de fiets- en schoenplaatjesafstelling van Filip.

Misschien herinneren sommigen zich nog de rit die ik in de afgelopen Giro won. Het was een heel nipte overwinning, maar door de efficiënte fietspositie waar ik me goed bij voel, wordt het nu "net wel", terwijl het bij een net iets minder optimale fietspositie misschien "net niet" was geworden. Op die manier heeft ook Filip in mijn ogen dus wel een klein aandeel in mijn overwinning daar!

Kortom, ik ben heel tevreden over het uitstekende werk dat Filip aflevert en ga ook de volgende jaren zeker bij hem blijven langsgaan voor zijn deskundig fietsadvies!"